Tâmplărie din aluminiu potrivită pentru orice proiect

Sisteme glisante

Sistemele glisante PROFILCO acoperă o gamă largă de nevoi ale clientului. Datorită costrucției și soluțiilor tehnice de a crea deschideri de dimensiuni mari, ușor de utilizat fără a obtura priveliștea și fără a ocupa spațiu din încăpere. Atât sistemele glisante de interior cât și cele de exterior sunt accesorizate cu feronerii ce le oferă o durabilitate și garanție în timp.

Sisteme batante Profilco

Datorita nevoilor clienților noștri echipa de Designeri și Ingineri Tehnici PROFILCO au dezvoltat o gamă complexa de sisteme batante ce pot fi utilizate pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale.

Sisteme pereți cortină

PROFILCO oferă o varietate de sisteme de fațade, pereți cortină standard, semi-structural sau structural, ce se pretează cerințelor arhitecturale oferind confort termic și vizual.

Pereții cortină PROFILCO asigură construirea fațadelor din sticlă pentru clădiri de birouri, bănci, pentru acoperișuri ori cupole.

Sisteme complementare

Sistemele complementare PROFILCO completează nevoile partenerilor noștrii de a oferii soluții complete tuturor proiectellor complexe aducând un plus de valoare acestora.

Profile universale

PROFILCO vă oferă o gamă largă de sisteme universale: țevi, corniere, platbandă, lambriu ori glafuri exterioare din aluminiu.