ALUMINIU

Sisteme de profile din aluminiu. Tâmplărie din aluminiu potrivită pentru orice proiect. 

 

Sunt produse și sisteme de cea mai bună calitate de la producători lideri de piață la nivel internațional ca Schüco, Jansen precum și produse inovative dezvoltate de noi conform cerințelor piețelor locale.

Ferestre care răspund tuturor cerințelor – FERESTRE

Proiectare parametrică, construcții adaptive , tehnologie avansată și modernizări optimizate pentru clădirile existente. Oricât de diferit sună aceste teme, ele au ceva în comun: toate caută soluții simple pentru teme complexe, pentru construirea sau renovarea construcțiilor, în zone urbane și rurale. 

Pentru orice cerință, sistemul adecvat – UȘI

​Ușile și portalele trebuie să îndeplinească standarde înalte de fiabilitate şi funcţionalitate. În funcție de locul de amplasare, ele trebuie să se deschidă și închidă perfect, chiar și în condiții de trafic intens, sau trebuie să aibă caracteristici de rezistență la foc sau antiefracție. Ușile și portalele de la Alukönigstahl satisfac toate cerințele.

Lățimi vizibile minime – flexibilitate maximă – Pereți cortină

​Fie că este vorba de pereți cortină din aluminiu sau din oțel, fie că este construcție clasică montant-traversă sau fațadă din elemente, Alukönigstahl este specialistul pentru construcții de pereți cortină și luminatoare. Considerarea tuturor cerințelor pentru o clădire modernă este o necesitate a zilei de azi. Izolare termică performantă, siguranță sporită și integrarea unor elemente speciale sunt doar unele dintre exigențele actuale cărora Alukönigstahl le răspunde cu brio. 

Sigur, fără să fie la vedere – Siguranță

​Este suficientă o singură scânteie pentru a declanșa un incediu catastrofic, care poate face victime omenești și pagube de miliarde. Sistemele rezistente la foc de la Alukönigstahl dovedesc că un grad foarte ridicat de performanță nu este incompatibil cu estetica construcțiilor. Astfel, construcțiile rezistente la foc și la fum nu diferă cu nimic la exterior de elementele clasice și se integrează armonios în imaginea generală a clădirii. 

Tâmplăria aluminiu are urmatoarele caracteristici:

– Profilele au un design modern si, pe baza caracteristicilor tehnice, sunt recomandate pentru fabricarea de ferestre, usi sau vitrine. Garniturile utilizate sunt din EPDM si asigura o buna etanseitate. Izolarea termica este realizata cu o bagheta de poliamida de 18 mm.

– Etanseitatea partilor mobile cat si a geamurilor in rame se realizeaza printr-un sistem special de garnituri de cauciuc, astfel ca in cazul profilelor cu rupere de punte termica se obtine un coeficient de transfer de caldura foarte redus.

– Tamplaria din aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp (sunt vopsite in camp electrostatic).

– Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

– Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor. Bariera termica di poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC. De asemenea asigura confort si liniste prin izolare fonica optima, pana la 38 dB in functie de dimensiunea puntii termice.

Fațada (peretele) cortină are urmatoarele caracteristici:

– Peretele cortina constituie o categorie particulara de pereti externi, non portanti, compusa din elemente modulare, repetitive, executate in atelier si montate pe santier. Acestea indeplinesc toate functiile unei separari intre interior si exterior, in special pe aceleea de protectie impotriva factorilor externi, de izolare termica si acustica, de control al iluminarii si ventilatiei naturale.

– Tehnicile de executie si montaj a peretilor cortina au evoluat de-a lungul timpului pornind de la sistemul primar de ferestre unite intre ele si sustinute de rame perimetrale, ajungandu-se pana la sistemele complexe de astazi, care imbina materiale din cele mai diverse si inglobeaza o inalta tehnologie